Gyergyócsomafalván készült kézműves szörp.
Kizárólag friss gyümölcsből készült kézműves termék.
Az erdélyi Gyergyócsomafalván alakult a Fenyőalja egyesület, amelynek célja, hogy a községben élő, hagyományos termékeket készítő személyeket összefogja és az általuk készített szörpök, lekvárok, zakuszkák értékesítésével népszerűsítsék az erdélyi hagyományos ízeket.
A termékek között a klasszikus ízvilág mellett különlegességek is megtalálhatók, mint például a rózsalekvár, vagy a fenyőtobozszörp. Ezekkel a sarki közértben biztosan nem fog találkozni.
Hozzáadott adalékanyagok nélkül készült, mesterséges színezéket nem tartalmaz. Édesítőszert sem!
Készíti: Fenyőalja egyesület, Gyergyócsomafalva (Románia, Hargita megye)
Összetétel :
áfonya 75%
citromsó 0,2%
víz 24,79%,
tartósítószer(nátrium benzoát) 0,01%
Átlagos tápérték (100 gr terméknél) :
- energia : 43 kcal/179 kj
- zsír: 0 gr
– amelyből telített zsírsavak : 0 gr
- szénhidrát : 11 gr
-amelyből természetes cukrok gyümölcsből : 7,5 gr
- rost : 1,8 gr
- fehérje : 0,6 gr
- só : 0 gr
Száraz hűvös helyen tartandó.
Minőségmegőrzési ideje a termék csomagolásán található.
Postázás megoldható, kizárólag törékeny csomagként, aminek a pontos díjáról kérjük elérhetőségeink egyikén kérjen információt!