Kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések

Budapest 17. kerületében, a Csabai út 25. szám alatt. Rákoskeresztúr Városközponttól kb. 800 m-re.

Autóval is és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen vagyunk.

Buszok közül a 269E, a 212E és a 262-es járatnak az üzlet bejáratától pár méterre van a megállója.

Természetesen igen! Az üzlet előtti területen egyszerre akár 5-6 autó is elfér.

Nehezebb termék vásárlása esetén az udvarba is be lehet állni közvetlenül a bejárat elé, ezzel könnyítve a nagyobb terjedelmű, vagy súlyú termékek mozgatását.

A boltunk nyitvatartása normál esetben a következőképpen néz ki:

  • hétfőtől péntekig 8-17 óráig,
  • szombaton 8-13 óráig várjuk vásárlóinkat!

A webáruházunkban megvásárolt termékeket is elsősorban ebben az időintervallumban lehet személyesen átvenni, de különleges esetekben ettől el tudunk térni. Ezt azonban minden esetben előzetesen telefonon kell egyeztetnünk!

Személyes átvételre az üzletben (Bp. 17. ker. Csabai út 25.) van lehetőség nyitvatartási időben.

Csomagküldő szolgáltatónk az MPL. Az ország egész területére el tudjuk juttatni a termékeinket segítségükkel. Árszabásuk rögzített, súly és méret függvénye.

FOXPOST automatákba is lehet kérni a megvásárolt termékeket, azonban a szolgáltatásnak súly és méretkorlátai vannak ( 25 kg és 60x36x60 cm) . Időnként a rendszer ezt nem mindig veszi figyelembe, de ilyenkor minden esetben felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval. 

Ezeken kívül saját gépjárműparkkal rendelkezünk, amivel mi is tudjuk vállalni a szállítást. Elsősorban az MPL által meghatározott méretkorlátokon felüli termékek szállításánál preferáljuk ezt a szolgáltatást, de szállításra vonatkozó egyedi kérések teljesítésétől sem zárkózunk el. Ennek a költsége a mindenkori üzemanyagár és a telephelyünk és a célhely közötti távolság függvénye. Nyilván a nagyobb, nehezebb, és drágább termékeknél érdemes igénybe venni ezt a lehetőséget.

Készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési opciót is tudunk kínálni vásárlóinknak. Utánvételes vásárlásra is van lehetőség, de annak az MPL által meghatározott külön költsége van.

Webáruházunkban rendelt termékeket 2-8 napon belül tudjuk kézbesíteni.

Ha ettől bármilyen oknál fogva el kell térnünk, akár hamarabbi, akár későbbi kézbesítéssel, mindenféleképpen értesítjük kedves vásárlóinkat elsősorban e-mailben és amennyiben módunkban áll, telefonon is.

A cégünkön keresztül vásárolt összes termékre a törvény által meghatározott garanciát vállaljuk.

Bármilyen probléma merül fel, keressen elérhetőségeinken: telefonon, vagy e-mailben.

A tőlünk telhető legrövidebb idő alatt megpróbálunk orvosolni minden olyan problémát, ami a hatáskörünkbe beletartozik.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása