Gyergyócsomafalván készült kézműves szörp.
Az erdélyi Gyergyócsomafalván alakult a Fenyőalja egyesület, amelynek célja, hogy a községben élő, hagyományos termékeket készítő személyeket összefogja és az általuk készített szörpök, lekvárok, zakuszkák értékesítésével népszerűsítsék az erdélyi hagyományos ízeket.
A termékek között a klasszikus ízvilág mellett különlegességek is megtalálhatók, mint például a rózsalekvár, vagy a fenyőtobozszörp. Ezekkel a sarki közértben biztosan nem fog találkozni.
Hozzáadott adalékanyagok nélkül készült, mesterséges színezéket nem tartalmaz. Édesítőszert sem!
Készíti: Fenyőalja egyesület, Gyergyócsomafalva (Románia, Hargita megye)
Összetétel : áfonya 75 %, citromsó 0,2 %, víz 24,79 %, tartósítószer ( nátriumbenzoát) 0,01 %
Átlagos tápérték (100 gr terméknél) :
- energia : 44 kcal/184 kj
- zsír: 0 gr
– amelyből telített zsírsavak : 0 gr
- szénhidrát : 11 gr
-amelyből természetes cukrok gyümölcsből : 7,7 gr
- rost : 2 gr
- fehérje : 0,6 gr
- só : 0 gr
Száraz hűvös helyen tartandó!
Minőségmegőrzési ideje a termék csomagolásán található.
Postázás megoldható, kizárólag törékeny csomagként, aminek a pontos díjáról kérjük elérhetőségeink egyikén kérjen információt!