Erdélyi csipkebogyó lekvár

1700 Ft

Székelyföldi gyümölcslekvár- csipkebogyó lekvár
Kizárólag friss gyümölcsből készült kézműves termék.
Az erdélyi Gyergyócsomafalván alakult a Fenyőalja egyesület, amelynek célja, hogy a községben élő,
hagyományos termékeket készítő személyeket összefogja és az általuk készített szörpök, lekvárok,
zakuszkák értékesítésével népszerűsítsék az erdélyi hagyományos ízeket.
A termékek között a klasszikus ízvilág mellett különlegességek is megtalálhatók, mint például a
rózsalekvár, vagy a fenyőtobozszörp. Ezekkel a sarki közértben biztosan nem fog találkozni.
A lekvárok semmilyen hozzáadott adalékanyagot és mesterséges színezéket nem tartalmaznak,
mindössze a hosszantartó kiváló minőséghez elengedhetetlen nátrium-benzoát 0,01 % szerepel a
gyümölcsön és a cukron kívül. A cukormentes termékekben semmilyen édesítőszer nincs, a gyümölcs
tiszta ízét érezni.
Készítette: Fenyőalja egyesület, Gyergyócsomafalva ( Románia, Hargita megye)
Összetétel:

-csipkebogyó: 67,99%

– cukor: 32%

– Nátrium-benzoát: 0,01%

Átlagos tápérték (100 gr terméknél) :
– energia : 131 kcal / 549 kj
– zsír: 0 gr-  amelyből telített zsírsavak : 0 gr
– szénhidrát : 42 gr – amelyből természetes cukrok gyümölcsből : 39 gr
–  rost : 1,6 gr
– fehérje : 0,5 gr
– só : 0 gr
Száraz hűvös helyen tartandó.
Minőségmegőrzési ideje a termék csomagolásán található.
Postázás megoldható, kizárólag törékeny csomagként, aminek a pontos díjáról kérjük
elérhetőségeink egyikén kérjen információt!

Tömeg400 g
Méretek12 × 12 × 18 cm

Érdekelhetnek még…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása