Nagy-nagy szeretettel köszöntünk minden erre járó olvasót, látogatót, érdeklődőt!

Nagyon sok munka eredményeként immáron az internet világában is kapcsolatba tudunk lépni vásárlóinkkal! Hatalmas lépés ez, hiszen kilenc évvel ezelőtt még csak egy aprócska gazdaboltként kezdtünk, mostanra pedig ráléptünk arra az útra, amely álmaink megvalósítása felé vezet. Nem könnyű út, de csodálatos. Vannak kőkemény buktatók, nagyon sok hátráltató, lassító tényezőbe botlottunk eddig is, de eddig egyik sem fogott ki rajtunk és eddigi kitartásunk megmutatta gyümölcsét. A kitartást időnként már csak az akarat hajtja, de sokszor a kedves szavak löknek tovább, a segítő szándék, a jó tanácsok és az, hogy látjuk magunk előtt azt, amiért dolgozunk!

Hogy mi is ez?  Szeretnénk egy olyan boltot üzemeltetni a valós térben és a világhálón egyaránt, ahol a vásárló jól érzi magát, elégedetten távozik és szeret visszajárni. 

Igyekszünk személyiségünkkel, szakértelmünkkel, termékeinkkel és árainkkal is ezt a célt szolgálni!

Meghallgatunk minden jótanácsot, mások velünk is megosztott tapasztalataival folyamatosan bővítjük ismereteinket, de a szakirodalom folyamatos figyelemmel követésével is igyekszünk bővíteni tudásunk. Ezt a tudást pedig szeretnénk vásárlóinknak átadni, hogy elsősorban ők tudják kamatoztatni. 

Üzletpolitikánk eddig is az volt, hogy mindazzal, amit mi adni tudunk itt, visszatérő vásárlókat szerezzünk, és nem feltétlen a hatalmas profit a cél!

A webáruházunkat ugyanezzel a mentalitással szeretnénk üzemeltetni, így azt gondoljuk, mindenki jól jár!

Önök is, akik akár személyesen, akár virtuálisan erre járnak, hiszen igyekszünk jó áron, minőségi terméket adni, az esetlegesen állandó készleten nem tartott termékeket, ha igény és lehetőség van rá, beszerezni, és mi is, mert az elégedett és visszatérő vásárlók segítségével hosszútávban tudunk gondolkodni, ami ebben a mostani zűrös világban nem hátrány. 

Köszönjük, hogy itt vannak!

A markeTI.hu csapata

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása