Helyzetjelentés

Hosszú idő telt el úgy, hogy a ezen a mi kis weboldalunkon nem mozdult semmi, ám nagyon sok minden történt ez alatt a háttérben. Aki rendszeres vásárló a boltban, egy nagyon picit beláthatott a pult mögé és tapasztalhatta, hogy nem tétlenkedéssel teltek a napok, de az energiák nagy részét máshova kellett csoportosítanunk.

Aztán jött az ősz, vettünk egy nagy levegőt és mégnagyobb lendületet. Kicsit (nagyon ) átgondoltuk, átrágtuk, végül átalakítottuk elsősorban a webáruház struktúráját, aminek eredménye itt van tőled , Kedves Olvasó pár kattintásra!

Szeretnénk, hogy Kedves Olvasóból Kedves Vásárlóvá válhass! Ennek érdekében igyekszünk egy teljes mértékben vásárlóbarát boltba és/vagy egy internetes áruházba invitálni és mindent megteszünk annak érdekében, hogy visszatérő vendég legyél nálunk!

Mit is tettünk, teszünk ezért?

Végeztünk egyfajta igényfelmérést, ami alapján nagyon sok terméket levettünk a webáruházban kínált termékek listájáról. Egy kicsit jobban összesimítottuk a valós boltot a virtuálissal aminek az eredményeként remélhetőleg nagyon sok régi és új vásárló igényét szolgálhatjuk ki.

Sok éves tapasztalatunkat próbáljuk átültetni a webes világba. Azon vagyunk, hogy minőségi termékek kerüljenek a virtuális polcainkra és azokat megfizethető áron tudd te, a Kedves Vásárló megvásárolni nálunk.

Hát valahogy így állunk most. Nagyon sok feladat áll még előttünk, de dolgozunk keményen, hogy mindenkinek jó legyen!

Bármilyen meglátást, véleményt (legen az negatív, vagy pozitív) szívesen fogadunk, hiszen abból tudunk építkezni! Köszönjük, hogy elolvastál és hogy itt vagy velünk! Örülünk neked!

A markeTI csapata

Dolgozunk (csak kávé legyen elég :)))) )

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása