HAPPYPET Guard bolha- és kullancsriasztó spot-on kutyáknak

2990 Ft

HAPPYPET Guard bolha- és kullancsriasztó spot-on kutyáknak

A kutya testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására használható spot-on készítmény. 11-27 kg testtömegű kutyák részére!

Használati utasítás:

Válassza a kutya testtömegének megfelelő kiszerelést, és kb. 4 kg testtömegre adagoljon 1 ml spot-ont. Csavarja le a tubus kupakját. A kutya hátának középvonalán, a lapockák között nyissa szét a szőrzetet, és több ponton csepegtesse a készítményt közvetlenül az állat bőrére. A termék szétterül a kutya bőrét borító természetes zsírrétegen. Ne csepegtesse az ujjára. Ne használja nedves szőrzet esetén. A kutyát a kezelés után 24 órán át tartsa száraz helyen, és ne fürdesse. A spot-on a kutya bőrének típusától függően 3-6 hétig fejti ki riasztó hatását. Ha a kutya megázik vagy megfürdetik, a hatékonysági időtartam lerövidülhet. Ha az élősködők újra megjelennek, a kezelést ismételje meg. Két egymást követő kezelés között tartson 2 hét szünetet.

Kizárólag külső alkalmazásra. Óvatosan alkalmazza, hogy a szer ne kerüljön az állat szemébe, nyálkahártyájára. Ne használja a terméket 4 hónaposnál fiatalabb kölykökön, és beteg állatokon! Túlérzékeny kutyák esetében függessze fel a használatát. Kerülje el, hogy az állatok a terméket véletlenül lenyeljék vagy egymásról lenyalják.

Hatóanyaga: geraniol 9,54 g/kg (CAS szám: 106-24-1)

A HappyPet® Guard termékek természetes és hatékony megoldást nyújtanak a házi kedvenceknek a külső élősködőkkel szemben.

A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt.

Eltarthatóság:3 év

Tömeg50 g
Méretek15 × 5 × 25 cm

Érdekelhetnek még…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása