Extol Industrial akkumulátoros ütvefúró és csavarozó gép

55900 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 8791800 Kategóriák: ,

MŰSZAKI ADATOK
Akkumulátor feszültség: 20 V
Szénkefe mentes (BL) motor
Csak fém alkatrészekből álló fogaskerék hajtómű
Max. fordulatszám: I. fokozat: 0 – 500 ford/perc és/vagy 0- 1.800 ütés/perc
II. fokozat: 0-1.800 ford/perc és/vagy 0-28.000 ütés/perc
Max. nyomaték: I. fokozat: 65 Nm
II. fokozat: 40 Nm
20 fokozat+fúrás
Fúrókapacitás: 1,5-13 mm
Max. fúrási átmérõ fémbe/fába: 10 / 28 mm
Szabadalmazott, Jacobs® fém gyorstokmány, 1/2″ / 20 UNF, anti-lock funkcióval
Jobb-bal forgás
Puha gumis “Soft Grip” markolat
Elektromos kifutófék
Beépített LED világítás
1 db 2.000 mAh Li-ion akku
1 db gyorstöltő, töltési idő kb. 60 – 90 perc
1,7 kg
1+2 ÉV GARANCIA (regisztráció esetén)

Az Extol® Industrial 8791110 akkus fúró-csavarozó hagyományos fúráshoz (ütés nélkül), ütvefúráshoz, csavarkötések meghúzásához és meglazításához, valamint facsavarok behajtásához használható. Ütés nélkül fa, műanyag és fém anyagokat, ütéssel falat és más építőanyagokat lehet fúrni. A készülék ergonomikus kialakítása és kiegyensúlyozása, a „soft grip” (gumival bevont) fogantyú hosszan tartó munkák során is biztosítja a komfortos használatot.

Motor és hajtómű

A szénkefe mentes motor nagyobb megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosít a hagyományos szénkefés motorokkal szemben. A készülék 40/65 Nm-es forgatónyomatéka nagyobb a hagyományos akkus fúró-csavarozók forgatónyomatékától.

A kizárólag csak fém alkatrészekből készült, és speciálisan a nagyobb forgatónyomatékhoz tervezett hajtómű (a hagyományos akkus fúró-csavarozókkal szemben) hosszabb élettartamú, valamint jobban és hosszabb ideig terhelhető (nincsenek deformálódó és gyorsan elhasználódó műanyag alkatrészek). A készülék hajtóművében kétszer 5 darab fogaskerék található (két sorban), amely lehetővé teszi a nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték átvitelét a motortól a fõorsóig. A hajtómű élettartama jelentősen hosszabb

A „spin lock” (automatikus orsóblokkolás) funkció segítségével a betétszerszámok gyorsabban kicserélhetők, mivel a tokmány meglazítása vagy meghúzása során a fõorsó nem fordul el. A betétszerszámok cseréjéhez nem kell semmilyen szerszámot vagy kulcsot használni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a gépet akkor is használni lehet csavarozáshoz, ha az akkumulátor teljesen lemerült. A készülék ebben az esetben hagyományos kézi csavarhúzóként használható.

Jacobs® gyorsbefogó tokmány

A szabadalmaztatott technológiát tartalmazó Jacobs® gyorsbefogó tokmány garantálja a betétszerszámok gyors és egyszerű cseréjét. A gyorsbefogó tokmányban alkalmazott technológia:

biztosítja a tiszta, sima és finom futást a tokmány meglazítása és meghúzása során;
növeli a meghúzási nyomatékot, 1:1,33 arányban (tehát pl. 10 Nm-ből 13,3 Nm nyomatékot állít elő); a hagyományos tokmányoknál ez az arány 1:1,1;
meggátolja a tokmány leblokkolását csavarok meglazítása során (nagyobb fordulatszámon).
Li-ion akkumulátor technológia

A Li-ion akkumulátor energiasűrűsége nagyobb, mint pl. a nikkel-kadmium akkumulátorok energiasűrűsége, ezért kisebb mérettel és kisebb tömeggel tudja biztosítani a kívánt kapacitást.

A Li-ion akkumulátor önkisülése nagyon lassú, a készülék akkumulátora hosszú ideig megőrzi a töltést. Az akkus csavarozó (ha feltöltött állapotban tárolta), akkor azonnal használható (még hosszabb ideig tartó tárolás után is).

A Li-ion akkumulátornak köszönhetően az akkumulátort nem teljesen lemerült állapotból is fel lehet tölteni (a kapacitás csökkenése nélkül), így a készülék bármikor rövid idő alatt használatra kész állapotba tölthető.

A készülék házába épített LED dióda a működtető kapcsoló benyomása után bekapcsol és megvilágítja a fúrás/csavarozás helyét.

Tömeg2100 g
Kosár
Jelenleg nem található termék a kosárban.
Vásárlás folytatása