Székelyföldi gyümölcslekvár
Kizárólag friss gyümölcsből készült kézműves termék.
Az erdélyi Gyergyócsomafalván alakult a Fenyőalja egyesület, amelynek célja, hogy a községben élő,
hagyományos termékeket készítő személyeket összefogja és az általuk készített szörpök, lekvárok,
zakuszkák értékesítésével népszerűsítsék az erdélyi hagyományos ízeket.
A termékek között a klasszikus ízvilág mellett különlegességek is megtalálhatók, mint például a
rózsalekvár, vagy a fenyőtobozszörp. Ezekkel a sarki közértben biztosan nem fog találkozni.
A lekvárok semmilyen hozzáadott adalékanyagot és mesterséges színezéket nem tartalmaznak,
mindössze a hosszantartó kiváló minőséghez elengedhetetlen nátrium- benzoát 0,01 % szerepel a
gyümölcsön és a cukron kívül. A cukormentes termékekben semmilyen édesítőszer nincs, a gyümölcs
tiszta ízét érezni.
Készítette: Fenyőalja egyesület, Gyergyócsomafalva ( Románia, Hargita megye)
Összetétel:
Átlagos tápérték (100 gr terméknél) :
energia : 59 kcal /247 kj
zsír: 0 gr
– amelyből telített zsírsavak : 0 gr
szénhidrát : 15 gr
-amelyből természetes cukrok gyümölcsből : 10 gr
rost : 2,7 gr
fehérje : 0,8 gr
só : 0 gr
Száraz hűvös helyen tartandó.
Minőségmegőrzési ideje a termék csomagolásán található.
Postázás megoldható, kizárólag törékeny csomagként, aminek a pontos díjáról kérjük
elérhetőségeink egyikén kérjen információt!