BVF NYBRO WiFi fűtőpanel 1000 W

45990 Ft

Elfogyott

1000 W-os okos fűtőpanel beépített WiFi-s vezérléssel.

NYBRO termékcsalád egyedülálló módon ötvözi a közismert skandináv designt az innovatív műszaki megoldásokkal. Gyors felfűtésével ideális választás munkaállomások komfortosabbá tételére is.

  • Beépített WiFi-s digitális termosztát
  • Tartozék fali és mobil konzol
  • 1,5m bekötőkábel villásdugóval
  • Ablaknyitás érzékelés
  • 5 év garancia

Műszaki adatok:

TÖMEG3.3 kg
MÉRETEK500 × 430 × 55 mm
FESZÜLTSÉG230V
ELEKTROSZMOGElektroszmog mentes
CSATLAKOZÓ VEZETÉK1,5m + földelt villásdugó
VEZÉRLÉSBeépített digitális termosztát WiFi modullal
TÁVOLI ELÉRÉSAndriod és iOS alkalmazással
FELÜLETFehér sík (könnyen tisztítható)
RÖGZÍTÉSFali konzol és mobil láb
CSOMAGOLÁSBiztonsági karton doboz
GYÁRTÓBVF
GARANCIA1+4 év gyártói és hivatalos magyar garancia
VÉDELMI BESOROLÁSIP24
TANÚSÍTVÁNYCE

BVF Nybro elektromos wifi fűtőpanel

Komplett fűtési rendszerek akár -20°C-ig. A BVF termékek közel 10 éve élen járnak az internetes távoli elérésben, így legújabb fűtőpaneleink minden típusa a legkorszerűbb WiFi modullal szerelt. A csúcshatékonyságú fűtőbetét és az intelligens vezérlés olyan energiamegtakarítási lehetőségeket biztosít, amellyel a NYBRO fűtési rendszer a minősített passzív házakban és a gyenge hőszigetelésű épületekben is egyaránt valós alternatívája lehet bármely fűtési megoldásnak.

BVF NYBRO panelek alapvetően épületek önálló fűtésre lettek megalkotva, azonban használhatóak kiegészítő és mobil fűtésként is. Ideális választás új építéshez vagy akár régi hőszigeteletlen épületek fűtéseként, sőt nagy belmagasságú terekben is ideális hőmérsékletet biztosítanak akár -20°C-ig.

NYBRO fűtőpanelek innovatív X-alakú fűtőbetétje lehetővé tette a fűtőpanel méretének csökkentését változatlan hatásfok mellett, így a letisztult design mellett helytakarékos megoldást is jelent.

A CSOMAG TARTALMA

BVF Nybro fali tartókonzol

Fali konzol

Tartozék fali konzol, csavarok és rögzítők

BVF Nybro fűtőpanel 1,5m kábellel

1,5m bekötőkábel

Villásdugóval, mely fix bekötés esetén eltávolítható

BVF Nybro fűtőpanel mobil lábbal

Mobil láb

Pillanatok alatt, 2 csavarral stabilan rögzíthető talpak

Egyszerű rögzítés, felhasználóbarát kezelőfelület, programozás, gyermekzár. A NYBRO fűtőpanelek mindegyike digitális termosztáttal szerelt és internetes távoli elérést biztosít. Természetesen ezek a funkciók opcionálisan is használhatóak, ha Ön egy egyszerűbb vezérlésre vágyik, csak fel-le állítaná a kívánt hőmérsékletet, úgy ezek a funkciók inaktív módba helyezhetőek a beüzemeléskor.

tartozék mobil láb 1 perc alatt biztonságosan rögzíthető, így a fűtőpanel könnyedén mozgatható, ott fűt ahol kell. Mobil kivitelként a WiFi modul nem felejti el a beállításokat, így kiegészítő fűtésünket is elérhetjük távolról.

Tömeg3300 g
Kosár
Jelenleg nem található termék a kosárban.
Vásárlás folytatása