BVF NG 700W infrapanel (120x60cm)

70490 Ft

Elfogyott

A BVF NG Series 2021 leginnovatívabb infrafűtési terméke p5 technológiával.

A 700W-os,120×60 cm-es infrapanel a BVF NG Series termékcsalád legnagyobb teljesítményű infra fűtőpanele.

Alkalmas lehet nagyobb alapterületű helyiségek önálló fűtésére,kiegészítő és komfort fűtések kialakítására.

Műszaki leírás:

Tömeg:  7,4 kg 

Méretek: 1200x600x25mm

Teljesítmény: 700W

Felületi hőmérséklet: 95-110 °C

Feszültség: 230 V

Védelmi besorolás: IP44

Keret: Fehér alumínium: 

Felület: Fehér(tisztítható)

Hátlap: Teljes felületű alumínium

Túlmelegedés védelem: Ötszörös elektronikus

Csatlakozó vezeték: 1,8m+földelt villásdugó

Csomagolás: Doboz

Tanusítvány: CE

Garancia: 1+4 év gyártói és hivatalos magyar garancia

A 120×60 cm-es infrapanel mérete alkalmassá teszi a falon és mennyezeten történő esztétikus kialakításra.A 700W-os 

infrapanel felületi hőmérséklete nem tér el a többi modelltől,tartós használat esetén is a 84-110 fokos infra tartományban 

van.Rögzítése gyári konzollal történik,melyet tartalmaz a csomagolás.A dobozban ezen felül talál egyéb szerelési segédanyagokat.

(jelölő,tipli,sablon,stb)

Amennyiben még nem kért ajánlatot a termék felhasználására vonatkozóan, kérjük, lépjen kapcsolatba szakembereinkkel, hogy Ön a helyiségnek megfelelő watt teljesítményű panelt építse be. 

A jövő elkezdődött

Nincs jobb, nincs modernebb. A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően nincs szükség többé a elavult “kristály” szemcsés bevonatra. 

Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan (minimum ~45-50 év), mára nincs szükség felületnővelő kristály vagy kerámia szemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.

Az infrapanelek alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energia hatékony fűtésrendszerének kialakítására.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

Az új infrafűtés – p5 technológiás infrapanelek

Valódi innováció a carbon-graphite technológiában. A legújabb BVF fűtőbetét és a szenzorrendszer hangolt és együttes működése optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület minden pontját akár extrém igénybevétel esetén is. Az infrapanelek valós hatásfokát nem csak az energia hasznosítás, sokkal inkább a kialakított hőérzet határozza meg. Még a BVF infrapanelek folyamatosan az optimális FIR (távoli infravörös) tartományban tartják a hőleadást addig a hagyományos kerámia panelek* változó hőmérséklete veszteséget okoz, felesleges konvekciós hatást kelt az infrapanel körül. Az újgenerációs infrapanelek így alacsonyabb üzemeltetési költségek melett magasabb hőérzet kialakítására képesek. 

A BVF infrapanelek csomagolása tartalmaz minden a beépítéshez szükséges tartozékot azonban néhány kiegészítővel változtathat az eredeti funkción vagy akár egy egészen új terméket hozhat létre. Mobil infrapanel vagy törölköző szárító kivitel egyszerűen percek alatt.

Ott fűt ahol szükség van rá! A BVF tartó konzollal percek alatt alakíthatók át a fali és mennyezeti infrapanelek, hordozható hőforrássá. A mobil infrapanel ideális választás komfort és kiegészítő fűtések kialakítására, otthoni környezetben vagy akár irodai munkához.

A BVF NG standard, üveg illetve tükör infrapanelek könnyedén alakíthatók át törölközőszárító fűtőpanellé. Az infrapanel tartószerkezetében gyárilag fixen elhelyezett 2db felfogató pont helyezkedik el, mely lehetőséget nyújt akár utólagos átalakításra is. Egy infrapanelre kettő darab konzol rögzíthető.

Tanúsítvány

BVF infrapanel TÜV tanúsítvány
Tömeg7400 g
Kosár
Jelenleg nem található termék a kosárban.
Vásárlás folytatása