BVF ADELIG okostükör 350 W

82990 Ft

Elfogyott

BVF ADELIG okostükör 350 W

 

LED fürdőszobai tükör és okostükör. A BVF Adelig termékcsalád a modern fürdőszobák elengedhetetlen kelléke. Letisztult design, tökéletes torzításmentes tükör, LED világítás és fűtés egyben. Az okospanel funkciói, mint például a páratartalom, hőmérséklet, időjárás előrejelzés az Android és iOS alkalmazásban is elérhetőek. Gyors és egyszerű rögzítés minden faltípuson kivitelezhető néhány perc alatt. A fali rögzítőkonzol, sablon és csavarszett a termék része.

Folyamatosan páramentes tükör és kiegészítő fűtés egyben. A BVF Adelig okostükör fűtési teljesítménye akár 4-5-ször nagyobb egy hagyományos páramentesítő fóliánál, így a fürdőszobai használatkor jelentősen javítja a komfortérzetet is. Az energiatakarékos LED világítás, okos funkciók és fűtés funkciók egymástól függetlenül is kapcsolhatóak. Ha csak világításra vagy csak fűtésre van szükség, egy gombnyomással aktív helyzetbe állítható a kívánt funkció.

Műszaki adatok:

TÖMEG12.2 kg
MÉRETEK1000 × 600 × 44 mm
TELJESÍTMÉNY200W, 350W
FESZÜLTSÉG230V
VÉDELMI BESOROLÁSIP 54
KERETKeret nélküli
FELÜLETTükör
HÁTLAPTeljes felületű alumínium
CSATLAKOZÓ VEZETÉK1,6m + földelt villásdugó
CSOMAGOLÁSDoboz
TANÚSÍTVÁNYCE
GARANCIA1+1 év gyártói és hivatalos magyar garancia

 

BVF Adelig okostükör páramentesítő funkcióval

Páramentesítés

BVF Adelig tükör LED világítással

LED világítás

 

BVF Adelig okostükör, időjárás előrejelzéssel

Okos funkciók

EGYEDI DESIGN ÉS EXKLUZÍV MEGJELENÉS MINDEN FÜRDŐSZOBÁBAN

A keret nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a legtöbb burkolattal harmonizáljon, míg a világítás hasznos és egyedi megjelenést biztosít. A BVF Adelig okostükör kezelése egyszerű, mindössze a főgomb megnyomásával elérhető az összes funkció. Kiegészítő funkciók az Android vagy iOS alkalmazásban kezelhetőek grafikus felületen, mint például a ébresztőóra vagy alvó üzemmód beállításai.

BVF Adelig smart mirror - wifi okostükör

Tömeg15000 g
Méretek70 × 8 × 110 cm
Kosár
Jelenleg nem található termék a kosárban.
Vásárlás folytatása